maanantai 23. kesäkuuta 2014

Pino väritettäviä kerhokasseja

Tein viime talvena Ikeasta kangaslöydön. Ompelin kankaasta väritettäviä kasseja synttärilahjoiksi. Kassin sisälle piilotimme kangastussit, jotka löytyivät myös todella edullisesti Ikeasta.


Kassit, jotka ompelin talvella, pääsivät nyt loppumaan ja kangasta oli vielä muutama metri jäljellä, joten päätin ommella jemmaan uusia kasseja.

Nyt vuorossa olivat vähän pienemmät kerhokassit, joita koristelin vinonauharaidalla ja "nimilappu -taskulla". Idea kasseihin on lähtöisin vanhoista kerholaukuista, joita minun lapsuudessani oli... ja taisivat ne olla jo tässä välilläkin muotia. Mielestäni kassit ovat niin kauniita jo noin, että välttämättä ne eivät kaipaa väritystä, mutta lapsista väritys taitaa olla juuri se paras juttu.

Tämä kassi oli ensimmäinen kokeiluversio, jota jouduin vielä muokkaamaan.

Kirjoittelen kasseihin kuvalliset ompeluohjeet lähiaikoina.

Olisin kaivannut jo näihin töihin lappuja, joista tunnistaa, että ne ovat minun tekemiä kasseja. Haluaisin keksiä vain lyhyemmän tuotenimen omille töilleni. Muutama nimiehdotus pyörii mielessäni ja muutaman ehdotuksen sain jo facebookin kautta, mutta kaipaisin lisäehdotuksia....

... ajattelinpa laittaa nimiehdotusten antajien kesken arvonnan. Arvon kaikkien nimiehdotuksen antaneiden kesken yhden kassin :) Nimiehdotuksia voi antaa kesäkuun 2014 loppuun saakka. Arvontaan osallistuu jokaisella ehdotuksella.

Tuotenimi saisi olla lyhyt ja mukavan kuuloinen. Siinä voisi tulla jotenkin esille Anna idean kiertää ja/tai nimeni, Riikka.

Odotan jo innolla ehdotuksia!

3 kommenttia:

 1. Kiva idea! Ehdotus nimeksi: Rii-kassi. :-)

  VastaaPoista
 2. Hienoja ! Ehdotampa toisinpäin Kassi - Rii �� minna01@luukku.com

  VastaaPoista
 3. Riipuska ��

  T. Kati K

  VastaaPoista