perjantai 13. kesäkuuta 2014

Mekkoja lisää

Kesälomareissut ja lämpimät säät ovat vielä edessäpäin, joten nyt on hyvä vielä täydentää mekkovarastoa. En ole ollut koskaan mekko- enkä kukkakangasihminen, mutta nyt minulla on kukkamekko ja vähän muitakin mekkoja.

Olen ollut viime päivinä vähän liiankin innokas ompelemaan ja touhutessa on tapahtunut vaikka mitä vastoinkäymisiä. Ei pitäisi kiireessä ja väsyneenä tehdä mitään, mutta jälkeenpäin ei viisastelut auta :)

Mekoista tuli ehkä minun makuun hiukan löysiä, mutta ajattelin kavennella niitä vasta, kun olen ensimmäiset pesut tehnyt.

Pahoittelen kuvien kärsiviä ilmeitä. Yritin antaa lapselleni kuvausohjeita samalla, kun piti poseerata.Toisissa kuvissa olikin sitten mieheni kuvaamassa ja hän ei meinannut pysyä ruodussa. :)

Mekot on tehty kahdesta kappaleesta. Otin yläosaan kaavan Ottobre 2/13 -lehdestä ja muokkailin helmaosan itse. Kaava oli pussimainen lantion kohdalta, joten suoristin ne mutkat ja pidensin helmaa. Kuvassa helmaosa on mutkalla, joten oikea mekon muoto ei näy täysin.Kankaat mekkoihin tilasin Majapuulta ja helmapitsin Kestovaippakaupasta.

Kaula-aukkoihin ja hihojen suihin halusin kokeilla yhtä Mutturallan ohjeista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti