torstai 10. huhtikuuta 2014

Korttikokeiluja

Isälläni oli 70-vuotissynttärit ja halusin tehdä itse kortin hänelle. Suunnitelmani oli aivan toiset ennen kuin satuin näkemään kauniita servettejä. Nähtyäni servetit ostin muutaman kokeeksi ja yhden kortin sijasta syntyikin neljä korttia. Testasin servettejä erilaisille papereille.


Suosikikseni nousi kokeilu ruutuvihkopaperille. Servetissä ollut lintu näkyi huonosti, joten leikkasin paperista erillisen linnun pojan käteen. Kirjaintarrat löysin Suomalaisesta kirjakaupasta.

Kokeilu kirjekuoripaperille. Paperi oli niin tumma, että poika hävisi melkein kokonaan. Korostin pojan ääriviivoja valkealla akryylimaalilla maalaten ja lopuksi maalasin vielä linnun käteen.

Kokeilu sanomalehden palasista tehdylle taustalle.

Kokeilu ekopaperille. Tummensin paperin reunoja töpöttäen kevyesti ruskeaa ja mustaa akryylimaalia.

Olin taas niin innoissani korteista, että en malttanut siivota itselleni pöydälle tilaa tai purkaa edes ostoskasseja. Blogeissa yleensä esitellään ihania ja järjesteltyjä työpisteitä, mutta minä en sellaisiin pysty, vaikka niin kovasti haluaisin. Kun luovuus ja innostus on valloillaan minun työpisteeni on siellä, missä sattuu silloin olemaan tilaa. Kortteja tehdessä työtilana toimi työhuoneen lattia. Ostin samalla myös servettejä, joissa on tytön kuva. Servettikokeilut jatkuvat siis äitienpäiväkortteihin.

4 kommenttia:

 1. Mistä löysit nuo ihanat servetit?

  VastaaPoista
 2. Ostin nämä servetit Joensuun askartelukaupasta eli Kätevästä kädestä. Olen kyllä katsonut, että nettikaupoistakin löytyy kivoja vintage-aiheisia servettejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on osoite, mistä löytyy sama servetti: http://www.servettipuoti.fi/cat/product_catalog.php?c=571&page=3

   Poista
  2. En itsekään muistanutkaan, et tuosta osoitteesta löytyy noin ihania kuvia... pitää varmaan itsekin tilata servettejä :)

   Poista