tiistai 18. maaliskuuta 2014

Kevätmuotia zentangle-kuvioin

Suunnittelimme neljännen luokan oppilaiden kanssa kevään tennareita. Tennarit olivat valmiita värityskuvia, joihin löysin ohjeet ja kuvan täältä. Oppilaiden tehtävänä oli suunnitella omat tennarit niin, että he käyttivät niissä jotain zentagle-kuviota. Tämän työn piti olla vain lisätyö, mutta oppilaat innostuivat siitä niin kovasti, että teimme niille myös taustat ja suunnittelimme, miltä kengän pohjan kuviointi näyttää.

Osa töistä on vielä kesken, mutta en malttanut olla laittamatta kuvia jo valmistuneista töistä.Tässä muutama kuva valmistuneista töistä:5 kommenttia:

 1. Upeita! Voisin tehdä viitosten kanssa myös! Onko sulla linkkiä tennareiden valmismalliin?

  VastaaPoista
 2. Lisäsin tekstiin linkin sivuun, jota minä käytin. Käytin myös toista tennarimallia, mutta siitä minulla ei ole vielä kuvia. Erilaisia tennareita löytyy googlettamalla coloring sneakers.

  VastaaPoista
 3. Iso kiitos inspiroivasta blogistasi!

  Tuota tennarityötä on pakko testata omienkin kanssa. Lisäkysymys: teetitkö kuviot ensin lyijykynällä?

  t. Merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Osa oppilaista halusi tehdä kuviot ensin lyijykynällä ja annoin heille siihen luvan. Osa taas lähti täyttämään pintaa suoraan tusseilla. Oppilaat olivat tehneet jo aiemmin kuvioharjotteita ja kaksi työtä samoilla kuvioilla, joten tennarit onnistuivat hyvin myös niin, että niitä ei hahmoteltu.

   Poista
 4. Kiitos ihanasta ideasta! Teemme niitä nyt 6. luokkalaisten kanssa. Terveisin: Linda

  VastaaPoista