sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Kransseja mukilla painaen

Lisää kortteja... Viime aikoina olen tehnyt paljon erilaisia kortteja. Kun innostuu kokeilemaan, niin ei malta lopettaa. Korttipino vain kasvaa ja ei näytä lopettavan kasvamistaan :)


Näihin kortteihin lähti idea ja innostus Tirpuusen kortteeri -blogista löytyneistä korteista. Ihastuin kortteihin, jotka oli painettu kranssileimasimella niin, että niissä oli akvarellimainen lopputulos. Kävin samantien tutkimassa paikkoja, joista voisi hankkia samanlaisen leimasimen. Päätin kuitenkin jättää leimasimen hankkimatta ja mietin voisiko samantapaisia kuvia tehdä jollain muulla tavalla.

Siitä syntyi sitten idea kokeilla painaa kranssi jollain ympyrän muotoisella esineellä. Käytin painantaan kertakäyttömukin pohjaa ja se näytti toimivan haluamallani tavalla.


Annoin painantojen hetken kuivahtaa ja sen jälkeen jatkoin kranssien työstämistä mustalla tussilla, puuväreillä, valkoisella geelikynällä ja vedellä.


Sitten oli vuorossa kuvien työstäminen korteiksi. Tämä työvaihe osoittautui melko haasteelliseksi ja aikaa vieväksi. Jätin osan korteista tarkoituksella ilman tekstiä ja pieniä koristeita, jotta ne on muokattavissa eri tilanteisiin, kun kortteja tarvitaan.


1 kommentti:

  1. Onpa ihania ja ainutlaatuisia kortteja! Kiitos ideasta!

    VastaaPoista