torstai 30. huhtikuuta 2015

Vapun kunniaksi Minion-asu ja -kynnet

Minionit ovat valloittaneet minut ja tyttöni, ne ovat aivan huippuja hahmoja. Päätimme tyttöjeni kanssa toteuttaa heille Minion-asut vappujuhlia varten. Tytöt toimi ideoijina ja minä yritin keksiä keinoja toteuttaa ne. Päätimme tehdä asuista sellaiset, että ne muuttuvat pienillä muutoksilla takaisin käyttövaatteiksi.Ompelin hupparit keltaisesta college- ja resorikankaasta. Vuoritin huput valkoharmaaraitaisella kankaalla. Hankin huppareihin kankaat Kestovaippakauppa.comista ja käytin niihin Ottobre 4/14 -lehden kaavaa. Hupparit muuttuivat Minion-asuiksi lisäämällä niihin askartelupunokset hiuksiksi. Pujotin punokset ensin nappien läpi ja sitten ompelin napit huppuihin kiinni. Näin ne pysyivät hyvin paikallaan ja ne on myös helppo irroittaa pois. Jatkossa olisi tarkoitus keksiä jokin kuva huppariin.

Lappuhaalarit olimme hankkineet jo aiemmin Lindexistä ja H&M:ltä. Tein lappuihin uudet irtotaskut niin, että leikkasin omista vanhoista farkuistani takataskut irti niin, että taskun ymärille jäi kangasta. Käänsin kankaan reunat taakse ja tuin lapun takaa tukikankaalla. Leikkasin silitettävästä tekstiilifoliosta Minioneitten merkit ja silitin ne taskuihin kiinni. Lopuksi ompelin taskulaput käsin kiinni lappuhaalareihin. Lappu peittää lappuhaalarin taskut alle.Lasit tein tuunaamalla Hesburgerista saadut aurinkolasit. Otin linssit pois ja peitin mainokset mustalla akryylimaalilla. Leikkasin ympyrän muotoiset kehykset softiksesta ja maalasin niihin vähän lisää väriä. Lopuksi liimasin ne kuumaliimalla aurinkolasien kehyksiin. Tuin liimauksen vielä huopapalalla lasien takaa.
Kynnet

Lisäksi koristelimme kynnet pikku Minioneilla. Idean kynsiin sain Pinterestistä. Tein pohjan keltaisella kynsilakalla. Yksityiskohdat maalasin akryylimaaleilla. Viimeistelin kynnet pienillä liikkuvilla silmillä. Kiinnitin ne kynsiin pikaliimalla ja päällyslakalla.Hyvää vappua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti