perjantai 5. syyskuuta 2014

KäsRiikka -merkit saapuivat

Vihdoin ja viimein sain postista odottamani paketin...

... Sieltä tuli kudotut KäsRiikka -merkit.

Tilasin ne Lifestyle with love -sivuilta. Tein tilauksen sähköpostitse sopimalla.

Merkit ovat saumaan ommeltavia. Toiselle puolelle tulee näkyviin pöllö ja toiselle KäsRiikka -teksti.Sain paketin eilen ja en malttanut olla kokeilematta merkkejä. Ensimmäisen merkin sai mieheni. Olin ompelemassa hänelle paitaa ja laitoin yhden merkin siihen.Paita on tehty Joka tyypin kaavakirjan t-paita -kaavalla. Kaulukseksi tein korkean kauluksen ottaen mallia yhdestä ostetusta paidasta. Kankaana paidassa on Käpysestä ostettu kangas. Laitan vähän parempaa kuvaa paidasta, kun se on mieheni päällä.


Ompelin niin innolla ja vauhdilla, että merkki ei nyt ensimmäisellä kerralla mennyt ihan kohdilleen, mutta seuraavalla kerralla sitten huolellisemmin :)

3 kommenttia:

 1. Heippa tuosta linkistä ei oikein edennyt tai ei päässyt tilaamaan ???

  VastaaPoista
 2. Heippa tuosta linkistä ei oikein edennyt tai ei päässyt tilaamaan ???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, että en ole vastannut aiemmin. Tosiaan linnki vei sivulle, josta löysin yrityksen. Vaihdoin linkin nyt niin, että se menee sinne lappusivulle. Tein tilauksen käytännössä sähköpostitse sopimalla, koska en jotenkin osannut tehdä tilausta sivun kautta, koska kuvani oli eri kokoinen ja siinä oli useampaa väriä. Samalla kyselin hintoja. Tämä paikka oli selvästi edullisin. Laitoin sinne englanniksi kyselyn kuvan kanssa. Sieltä tuli vastaus melko nopeasti

   Poista