keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Kylpyhuone ja sauna - koko kevään projekti

Koko kevät meni kylpyhuone- ja saunaremontissa, suunnittelussa ja sotkujen siivoamisessa. Remontin hoiti suurimmaksi osaksi ammattilaiset, mut ideointi ja siistimisen oli minun vastuulla. Ideat eivät ole suinkaan minun, vaan ne ovat sieltä täältä kerättyjen ideoiden summa. Nyt alkaa olla suunnilleen valmista ja tilat on testattu useaan otteeseen. Tyytyväisiä ollaan.

Useampi on kyselly, miltä kylppäri ja sauna näyttää. Tässäpä nyt kuvia projektin tuloksista ja minun väkerryksistä.

Kylpyhuone

Kylpyhuone saunan lauteilta kuvattuna.

Vessanurkkaus

Hyllylaudat teetettiin samalla kuin lauteet. Tilasimme ne Erikoispuu Parkkiselta mittatilauksena. Materiaalina niissä on haapa.  Koukkuja ja kannattimia olemme hankkineet Clas Ohlsonilta ja Ikeasta. Korit Prismasta.

Vessapaperirullatelineeseen sain idean Pinterestistä. Origami on mieheni tekemä.

Hylly on laskupaikka kaikille tarvikkeille, joita vessaan saattaa ottaa mukaan.
Pyyhenaulakoksi valitsin vanhan rukin lavan, joka tuli meille lasten mukana. Lapset olivat saaneet sen mummolta leikkimökkileikkeihin ja minä jemmasin sen tietämättä mihin sitä käytän. Nyt sille on oma tehtävä.Sauna
Sauna on erittäin vaalea. Ensin haaveilimme tummasta saunasta. Saunamme on kuitenkin hyvin pieni, emmekä halunneet siitä pienempää, joten päädyimme vaaleaan haapapaneeliin. Lauteet tilasimme mittatilauksena Erikoispuu Parkkiselta. Lauteet ovat noin 15 cm:ä leveää lautaa. Ne ovat erittäin siistit ja hyvät. Nean koulussa tekemä löyöykauha tuli valmiiksi kuin tilauksesta.

Laudeliinoja, jotka peittäisi koko lauteen kerrallaan. Kangas on Eurokankaasta. Kuviointi on tehty silkkipainotekniikalla. Rukinlavan kuviot pääsivtät myös laudeliinoihin.

Kankaassa on jokin pintakäsittely ja siten painannasta ei saanut tarkkaa. Kuivamisen aikana kuviot levisivät. Kuvioinnissa käytin apuna myös ompelukonetikkausta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti